Vävlängtan

juli 2nd, 2012

Nu är jag sååå sugen på att börja väva. Det är nästan så att jag önskar regn och rusk. Jag vill inte vara inne och packa upp flyttlådor när det är varmt och soligt. Men just nu kommer jag inte åt vävstolen i röran. Dessutom vet jag inte om jag har allt jag behöver. Så jag måste göra en inventering bland vävsakerna och se om jag behöver kompletteringshandla lite.

Jag har ingen varpa än. Men jag gjorde iordning en fläta det sista jag gjorde i skolan. Den är inte så lång, räcker till ett par, tre tabletter. Men jag vill börja med att testa vävstolen och se att allt är som det ska, innan jag väver något längre.

One Response to “Vävlängtan”

  1. Birgitta skriver:

    Vilken häftig varpfläta, ska bli roligt att se hur det blir. Lycka till.
    Kram Birgitta

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu