75-årsfest

augusti 3rd, 2012

Jag har varit hos mina föräldrar några dagar, för att fira pappas 75-årsdag. Det blev en lång dag med mycket firande. Men trevligt var det att träffa en massa människor jag ofta träffade som barn, men sällan numera.

Vi dukade fint i gillestugan, eftersom vädret inte inbjöd till att äta utomhus.

Mamma hade förberett en kall buffé. Den innehöll mycket smaskigt, som grillspett…

…och potatissallad.

Jag måste bara visa en av buketterna pappa fick. Vilka sagolika rosor! Som en solnedgång över Siljan på vårvintern, när den är som allra vackrast.

Idag kom mamma och pappa till mig, i stället. Jag hade lite problem med avloppet och behövde pappas hjälp. Jag är långt ifrån opraktisk av mig. Men ibland behöver jag få se hur man ska bära sig åt, innan jag ger mig på det själv.

Jag fick hjälp med att sätta upp en spegel och en hylla också. Och så åkte mamma och jag en sväng till Vadstena. En riktigt bra dag, på det hela taget, även om efter-fest-tröttheten sitter i lite ännu.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu