Kort rapport

september 15th, 2012

Jag har inte riktigt haft tid eller ork för bloggen på sistone. Men här kommer en kort uppdateing.

Jag har haft besök av en vän och vi gick en hel dag på Vadstena konstrunda, där samtliga utställare finns inom promenadavstånd. Vi hann med allihop – 36 lokaler med totalt 64 utställare. Jag är fortfarande imponerad av hur mycket kultur det finns i lilla Vadstena.

Jag har äntligen skaffat fast bredband. Det har egentligen funkat i någon vecka. Fast jag iddes inte åka till Motala enkom för att köpa nätverkskabel. Men när jag hade ett annat ärende dit, passade jag på och sedan igår slipper jag mitt tröga mobila bredband. Underbart!

Med anledning av ovanstående, har jag nu på morgonen laddat ned ett bildredigeringsprogram. Valde ett jag inte har använt förr, mest för att det är kul att prova något nytt. Nu ska jag bara bekanta mig lite med det, så ska det komma bilder på bloggen igen.

Esmeralda, numera omdöpt till Singoalla, växer. Igår fick jag nysta den andra härvan av garnet också. Nu gäller det bara att bestämma sig för hur långt jag ska sticka. Det är alltid svårt när en sjal sitter på stickorna, att veta hur stor den blir när den är blockad och klar.

Hallen är målad och därmed är all målning jag planerat för denna sidan nyår avklarad. Hurra!

Ny garageport är beställd och blir inte så dyr som jag trott. Hurra igen!

Jag roar mig just nu med att se ursprungsserien av Mission Impossible från 1966. Vi är nästan jämnåriga, den och jag. Det är riktigt roligt att se modet och frisyrerna från den tiden, för att inte tala om vad som var det nyaste nya inom tekniken. Här är det LP-skivor som går upp i rök en minut efter att sigillet brutits och telefonavlyssningar sparas på rullbandspelare. Nostalgin flödar, kan man säga.

One Response to “Kort rapport”

  1. Cecilia skriver:

    Det låter som om du haft en bra tid! Jag trodde att Vadsten liksom var kultur tvärs igenom, men det är väl bara för att jag tänker på Vadstena kloster, vilket kanske inte genomsyrar hela vardagen på orten…
    Nymålat i hallen och ny garageport, inte undra på att du inte hunnit blogga så mycket.
    Jag ser verkligen fram emot din färdiga Singoalla för den blir nog den största hittills!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu