Massor med mat

april 2nd, 2013

Igår när jag var och handlade, hade de en massa kött med kort-kort datum. Eftersom min frys var tämligen tom, passade jag på och idag ställde jag mig och lagade mat. Köttfärsbiffar och köttbensgryta blev det.

 

012

 

 

Jag räknade ut att köttet kostat åtta kronor per portion i snitt. Och då är det helsvenskt kött, från uppfödning till slakt och styckning. Något annat köper jag inte. I övrigt är det bara standardingredienser, så det här kommer att bli billiga måltider. :-)

Medan jag väntade på att maten skulle bli sval nog att frysa in, åkte jag på stickkafé. Härligt härligt, men farligt farligt, som det står i visan. För nog slank det med lite garn hem. Fast den här gången hade jag en god anledning. Mer om det nästa gång.

 

 

 

2 Responses to “Massor med mat”

  1. Cecilia skriver:

    Skönt att ha mat färdig sådär, då slipper man göra från scratch varenda dag! Och billigt är bra! Och att rädda köttet från att bli slängt är superbra! Stickcafé som kanske blev en smula dyrare än tänkt….hm…av god anledning? Nu är man lite nyfiken! :-)

  2. Fale Artut skriver:

    Superduper!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu