Tänkte inte på det…

maj 10th, 2013

Halsringningen på nya tröja blir rund, så det fungerar som jag hoppades.

Men… jag satte markörer där jag ska öka och bestämde mig för att göra ökningen efter varje markör. Vilket innebär att ökningslinjen rör sig snett nedåt. Självklart om man tänker efter.

 

003

 

Nu har jag tre val:

  • Repa upp och göra om, denna gång med ökningarna växelvis till höger och vänster om markörerna.
  • Låta det vara som det är och bestämma mig för att det är meningen att det ska vara så här uppe på oket. Som en liten annorlunda detalj, liksom.
  • Fortsätta på den inslagna vägen, men låta de här linjerna fortsätta nedanför oket på ett eller annat sätt.

Jag är lite nyfiken på hur det här kan komma att se ut och jag har ingen lust att repa upp. Så just nu bestämmer jag mig för att satsa på alternativ två eller tre. Blir jag alltför missnöjd, får jag väl ägna mig åt massiv froggning vid senare tillfälle.

3 Responses to “Tänkte inte på det…”

  1. Cecilia skriver:

    Jag röstar på alternativ två! När du slutar med ökningarna kan du ju sticka en nupp eller något för att riktigt understryka att linjen är avsiktlig!

    • KataM skriver:

      Det var smart tänkt. Det där med att kanske fortsätta med linjerna nedåt, var ju just för att få det att se avsiktligt ut. Men att göra någon form av dekorativ markering vid okets slut fyller ju precis samma funktion fatt på ett bättre sätt. Det där ska jag fundera vidare på!

  2. Karin skriver:

    Ny uppfinning: spiraltröja ;-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu