Willkommen, bienvenue, welcome!

september 3rd, 2013

Min spis var i rätt dåligt skick redan när jag flyttade in. Lite gammal och trött som man kan bli när man har några år på nacken.

Men för ett par veckor sedan var det dags att ta fram tejpen för att hålla ihop den.

 

cats

 

Nu står det en sprillans ny spis i köket, med varmluftsugn och allt.

 

006

 

Alldeles strax ska den få visa vad den kan, för nu börjar jag bli sugen på kvällsmat. Så välkommen till ditt nya hem, Spisen!

I dag kom jag ihåg att ta med kameran till stickcaféet. Det är inte alla stickbutiker som är så vackert belägna. Så här ser det ut från ”min” parkeringsplats.

 

002

 

Fast så mycket gjort blev det inte. Jag ägnade nästan hela tiden åt att sticka provlappar. Fattar inte varför stickfastheten plötsligt inte stämmer. Det är tredje projektet på raken jag råkar ut för det nu. Förut har de alltid stämt på pricken. Ett av livets små, men irriterande mysterier.

3 Responses to “Willkommen, bienvenue, welcome!”

  1. Cecilia skriver:

    Grattis till ny spis! Det värsta är att man blir så ängsligt, jag jagar familjen med den där skrapan och putsmedlet; varje fläck ska åtgärdas BUMS! :-D
    Din spis är väldigt lik vår nya och vi är väldigt nöjda!

    • KataM skriver:

      Jag förstår vad du menar med den där ängslan. Det är nästa skönt när den första fläcken/repan som man inte kan ta bort är på plats. Då kan man slappna av lite och inse att det är ett bruksföremål, inte ett ovärderligt konstverk, det handlar om. ;-)

  2. Anette skriver:

    Haha, samma här! Vi köpte ny med varmluftsugn för ett tag sedan och man är verkligen grinigt noggrann första tiden :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu