Bakat lite

februari 28th, 2014

Idag har jag bakat lite. Semlor och chokladkladdkaka, båda à la LCHF.

Semlorna är ett oprövat recept, så en av bullarna ska jag smaka i helgen. Fast inte i form av semla – det äter jag bara på själva fettisdagen. :-)

 

001

3 Responses to “Bakat lite”

  1. Gott! Jag äter också LCHF sedan 21 dagar tillbaka för att se om mina magproblem kan bli bra…och det har det redan blivit så det var nog grejen för min mage.

    • KataM skriver:

      Jag började med LCHF för att gå ned i vikt (funkade bra).Jag begrep inte ens att jag hade magproblem – trodde att knasig mage var normalt, på något sätt. Men efter en vecka på LCHF insåg jag plötsligt att min mage mådde bra. Tala om positiv biverkning- :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu