Nytt påsförsök

juni 10th, 2017

Efter att jag klantat till det med påse nummer ett, lade jag genast upp för en ny. Den här gången gjorde jag inga förändringar alls, utan följde mönstret till punkt och pricka. Då gick det bättre och jag är väldigt nöjd med resultatet. Garnet är ett tunt oblekt lingarn för vävning som jag köpt på loppis. Även om den orangea påsen blev en färgklick, tycker jag nog bättre om den här lite mer rustika.

CIMG3565

 

Jag köper inte så mycket frukt och grönsaker, så två påsar borde nog räcka. Men jag funderar på att sticka några till i alla fall. De borde vara perfekta att ha lök i när skördetiden kommer. Det skulle vara betydligt smidigare än att lägga den att torka på brickor som står i vägen överallt.

Men först: provstickning inför den ärmlösa toppen jag är så sugen på att göra. Jag har några tankar kring den som kräver lite eftertanke och räknande. Får se om jag kan få till det.

2 Responses to “Nytt påsförsök”

  1. Cecilia skriver:

    Ja, det vore väl perfekt?
    Skoj att ha projekt att klura på. Jag återfann en halvfärdig top som övervintrat i stugan, där var tanken en kort ärm, får se om jag planerar om i år!

  2. Anette skriver:

    Så imponerade över att du hinner så mycket! Så fin den blev. Jag tycker åxå att den här känns mera naturligt att ha frukt i även om den orangea var en fin färgklick.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu