Idag har jag gjort egen leverpastej. Sedan jag bestämde mig för att inte köpa mat med en massa tillsatsämnen, är leverpastej en av de saker jag fått avstå från. Men härom dagen slog mig tanken ”Hur svårt kan det vara att göra egen?”.
Nu står den och svalnar och när den blivit hanterbar ska jag smaka. Spännande! Jag begriper ju att den inte kommer att smaka som köpt. Jag vet inte om den kommer att vara skiv- eller bredbar.
Jag hoppas att den är god!
Vi gör leverpastej och svamp/tomat paté till jul. Det blir så grymt gott! Den blir inte direkt skivbar, fast nästan. Fick den fina disktrasan igår och ska sätta in pengarna i morgon! Tack snälla du!
Kul att du tycker om den!
Åh,vad jag blir nyfiken på hur pastejen blev. har aldtig provat att göra så´n. men jag vat att det brukar vara ansjovis som smaksättning. du får berätta i morgon. och så vill jag veta vad stalka betyder. M.