Flygträning

juni 29th, 2012

Fågelungarna flygtränar för fullt just nu. Lite vingliga och ovana är de. Ibland flyger de in i fönstren, inte en gång utan flera, tills de slutligen förstår att det faktiskt inte går att ta sig fram den vägen, fast det till synes inte finns något hinder där. Och en av dem krockade nästan med mig. Jag kände vingen mot min solhatt.

Ibland blir de trötta. Då sätter de sig gärna på fönsterblecket utanför vardagsrummet och vilar en stund. Eller slår de sig ner på marken och skriker tills föräldrarna kommer med lite mat.

2 Responses to “Flygträning”

  1. Cecilia skriver:

    Så söt liten en! Här pågår också flygträning men det är skatungarna och de är inte lika söta… :-)

    • KataM skriver:

      Jag vet inte det. Skatan har alltid varit en av mina favoritfåglar. :-) Jag har en del skatungar här också, men de är skyggare, så jag har inte lyckats fånga dem på bild.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu