Nu är det vackert här på slätten!

augusti 5th, 2012

Det här är nog den vackraste tiden ute på slätten, med mogna sädesfält som rör sig i vinden. Östergyllen är ett välfunnet namn.

Ibland tar ogräset över. Inte så roligt för den som odlar marken, men vackert är det onekligen.

Jag har svårt att vara inomhus den här tiden på året, så länge det bara är uppehåll. Och nu har vi haft en räcka riktigt fina dagar. Därför blir det inte så mycket gjort, varken med huset eller det textila. Men jag klagar inte. Snart nog är det höst och då får jag jag arbeta desto mer. Tills dess njuter jag av sommaren.

2 Responses to “Nu är det vackert här på slätten!”

  1. Gunvor skriver:

    ja, visst är det vackert. Vallmofältet är som en solnedgång.

  2. Cecilia skriver:

    Mmmm…så ljuvligt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu