Regn – hurra!

augusti 8th, 2012

Alltså, jag inser att rubriken kan uppfattas som ett slutgiltigt bevis för att jag inte är riktigt klok. Men som jag nämnt tidigare, klarar jag inte riktigt av att vara inne på sommaren om det bara är uppehåll. (Ärligt talat sitter jag gärna ute när det regnar också, bara jag har tak över huvudet). Och även om det regnat en del i sommar, så har det varit väldigt fint väder mellan skurarna.

Därför har mina gardintyger legat där och tittat retfullt på mig. Jag vet inte hur många gånger jag bestämt mig för att : ”I morgon ska jag sy gardiner, även om solen skiner.” Men när det kommit till kritan, har det aldrig blivit så.

Men i morse insåg jag att NU är dagen här! Jag ställde snabbt in mina planer på att åka in till Vadstena och se spetsutställningen på slottet, och satte igång att sy istället.

Först ut blev en liten kappa till duschrummet, sytt av ett av tygerna jag tryckte på kursen i juni.

Sedan var det dags för kontoret/gästrummet att bli lite mera ombonat.

Det tyget har jag mer av. Jag köpte fem meter för hundra kronor när tygaffären i Vadstena sålde ut lite kvalitetstyger till superpris häromsistens. Jag tror att det jag har kvar räcker till ateljén också. Men dit har jag inte gardinstång än, så det får vänta.

Jag började på en kappa till tvättstugan också. Men den gör jag färdig i morgon. Om det bara inte blir för fint väder…

3 Responses to “Regn – hurra!”

 1. Gunvor skriver:

  så fint det blev med dina gardiner! det tar sig för mej, eller hur? god natt!

  • Karin skriver:

   Nämen, hejsan mamma! Visst har jag en duktig syster!

   • Gunvor skriver:

    Hej på dej själv. vi har haft en skön dag men inte sett något hantverk. Loka brunn ,grythyttan, måltidens hus där nora Pershyttan. nu är vi trötta därav seora och små bokstaver .huller om buller. >Kram!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu