Här var det löss och myror!

augusti 13th, 2012

Sympatiskt nog håller de till på ett rotskottssly som ska tas bort så småningom. Så de kan ju få hållas.

(I morgon ska Bloggproffs uppgraderas. Jag hoppas att allt fungerar efter det. Har märkt på andra bloggar att det blir problem ibland efter uppgraderingar.)

One Response to “Här var det löss och myror!”

  1. Cecilia skriver:

    Det är lite äckligt och lite häftigt med dessa löss och deras myror, eller hur man ska se på det!

    Jag tycker det vore jättebra om du ville provsticka, den är inte svår och det är verkligen min avsikt att det ska vara en bra sjal att sticka också för dem som inte stickat så många spetssjalar. Till min lilla scarf har jag använt en rest av ett garn från Zitron, Filigran tror jag att det hette. Men det spelar inte så stor roll vad du tar. Om du fortfarande vill så kan du väl skickat ett mail till mig på knitwit62 at rocketmail.com så kommer beskrivningen vilken dag som helst!(Måste bara skriva klart först! :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu