Esmeralda

augusti 24th, 2012

Jag har kommit en bit på Esmeralda och den är riktigt rolig att sticka. Jag tror att det kommer att bli en varm och gosig vintersjal.

Och så har jag köpt ny dator, en stationär som jag än så länge är väldigt nöjd med.

Men det innebär också att jag har bytt från Vista till Windows 7 och känner mig lite vilsen. Och det har blivit en del nedladdningar som tärt på mitt mobila bredbands begränsade datamängd. Så vilken sekund som helst kan min uppkoppling gå ned på sniiiigelhastighet. Därför blir det kanske dåligt med nya blogginlägg fram till månadsskiftet, och ganska bildlöst när inläggen kommer.

Men jag har börjat titta på det där med fast bredband. Det finns bara så många valmöjligheter, så det tar lite tid att bestämma sig…

2 Responses to “Esmeralda”

 1. Cecilia skriver:

  Heja, heja! :-)
  Tänk så mycket tid man lägger på det där med datorer, man har svårt att vara utan men det är ju tidkrävande…

 2. linneskåpslycka skriver:

  Halloj ,det här med datorer är en hel värld och det är inte lätt alla gånger.

  men ang följare på bloggen så menas att man typ prenumererar på olika bloggar.
  Skrolla ner till medlemmar på min blogg(sidolisten) så står det anslut till den här webplatsen.tyck där och följ instruktionerna.Lite svårt att förklara för det kan ju vara olika från blogg till blogg.

  Hoppas det var till nån hjälp.
  och du …kul att du ville vara med i utlottningen-önskar dig lycka till;)
  Ha en fin kväll
  kram

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu