Hur dum får man vara?!?!

augusti 30th, 2012

Först gör jag fel för att jag sitter och pratar samtidigt som jag stickar. Så lägger jag ned en hel del tid på att repa upp och kontrollräka. Och när jag till sist har kommit till ett varv där det stämmer, vad gör jag då? Fortsätter att sticka samtidigt som jag  stoppar en DVD med Månbas Alfa (återupplever en av min barndoms favoritteveserier) i datorn!

Vad tror ni – blev det fel eller blev det fel?

 

 

2 Responses to “Hur dum får man vara?!?!”

 1. Cecilia skriver:

  Åh, nej! Men Månbas Alfa är ju förstås såpass mysigt att det finns viss risk för att man stickar fel… :-)

 2. Monika skriver:

  Jaa du. Jag har just(hoppas jag…) kommit ur den trenden.
  Ett tag blev allt fel….
  Det vänder till slut. Hys hopp;)
  Hälsar Monika

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu