Music, music, music!

oktober 14th, 2012

Idag blir det inga bilder, för kameran fick inte följa med mig i helgen.

Jag har varit på Linköpings Folkmusikfestival och då har jag inte tid att tänka på att ta bilder. Jag är alldeles för uppslukad av all musik och dans för att hinna tänka på sådant.

I år var det 10-årsjubileum, men jag var där första gången 2007, om jag minns rätt. Det var en överväldigande upplevelse. Så mycket musik, sång och dans av olika slag. Proffs och amatörer. Dansverkstäder och låtverkstäder. Konserter och skrubbspel (dvs spontanjammande i någon hörna där man får plats). Och spel till dans, så klart. Och det är faktiskt fortfarande lika roligt.

Jag kom dit strax efter sex i fredags kväll och stannade till halv tolv. Vid tio-tiden på lördagen var jag på plats igen och höll ut till sisådär halv ett. Då kunde jag inte hålla ögonen öppna längre.

Gissa om jag är trött idag!

Dessutom har jag blivit förkyld. Det slog till med full kraft någon timme efter att jag kommit hem. Bara jag nu inte har smittat Syster Yster och hennes familj som jag av tradition våldgästar i samband med festivalen.

 

 

One Response to “Music, music, music!”

  1. gunvor skriver:

    dina höstbilder är jättefina tycker jag. hoppas att föekylningen inte blir så svår, tills du kan gå ut får du väl njuta av dina foton.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu