Och vad gör jag nu då?

oktober 31st, 2012

Jag tänkte att jag skulle varpa till vävpallsdynan. Men när jag plockade fram det tänkta varpgarnet så upptäckte jag att det nog är ganska skört. Det är inköpt på loppis, så jag har ingen aning om hur gammalt det är.

 

 

Så nu är frågan vad jag ska göra. Jag har inget garn av samma tjocklek i gömmorna och vill inte lägga ut vad det kostar att köpa nytt bara för en vävpallsdyna.

Alternativen verkar alltså vara:

- Att planera om väven helt och hållet utifrån de garner jag har. (Vilket kan leda till att jag måste köpa en ny sked)

- Att chansa på att använda garnet jag tänkt, riskera  att det inte funkar, men samtidigt skaffa erfarenhet av hur starkt ett varpgarn behöver vara.

- Skippa vävpallsdynan för tillfället och gå vidare med något annat.

Just nu lutar jag åt det mellersta alternativet, men imorgon kanske jag tänker helt annorlunda.

 

One Response to “Och vad gör jag nu då?”

  1. Cecilia skriver:

    Ja, en ny sked är ju inte heller precis gratis, fast den kan ju användas igen, förstås… Och det är tråkigt att inte komma igång med ett projekt man tänkt på…Ja, rent logiskt kanske det är mittalternativet som gäller? Ska bli spännande att se vilket du stannar för!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu