Julprojektet igen

november 14th, 2012

När stickningsdelen var gjord blev det dags för lite tovning.

Jag använde mig av brunmelerad ull som jag köpte när jag jag besökte Wålstedts för några somrar sedan. Ett underbart ställe för garn- och ullnördar. Men en varning är på sin plats – det kan bli väldigt dyrt. ;-)

Måttliga mängder vatten ur duschflaska i kombination med bubbelplast fungerade bra. Såpa behövdes inte alls. Duken är en vaxduk av den gamla hederliga sorten, så att det blev lite blött på bordet gjorde inget alls.

 

 

Här är resultatet:

 

 

Nu ska jag fundera vidare på fortsättningen.

One Response to “Julprojektet igen”

  1. Monika skriver:

    Man blir väldigt nyfiken på vad detta ska bl…
    Ska bli roligt att se resultatet.
    Hälsningar Monika.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu