Gott och äckligt

november 23rd, 2012

Till middag gjorde jag fisksoppa och använde den allra sista snutten av squashen. Inte trodde jag när jag sådde tre frön i våras att det skulle ge mig mat nästan ända in i advent.

När jag skulle plocka tvätten ur maskinen, upptäckte jag att den var väldigt våt. Så brukar det inte vara, så jag funderade över vad som kunde vara fel och bestämde mig för att kolla silen.

Jag undrar när den rensades sist. Det fanns en hel del saker i den som inte var mina i alla fall. Själv tycker jag kanske att sådant ska göras när man flyttstädar, men det finns uppenbarligen olika åsikter i den frågan. ;-)

Nåja, nu är den ren och fin och förhoppningsvis ska tvätten vara mindre blöt i fortsättningen.

2 Responses to “Gott och äckligt”

 1. Gunilla skriver:

  Ja du, detta är verkligen äckligt och håller med om att det borde ingå i flyttstädningen!
  Men vi hade tur en gång och fick en tvättmaskin av vänner. De köpte ny därför att den inte tömde. Örjan kollade den när vi fått hem den. Inte lika äckligt var det, men det satt en strumpa i silen och hindrade avloppet. Han tog bort den och sedan hade vi en bra maskin, som numera finns i sommarstugan. Inte alls dumt med tvättmaskin där också! Kram! Gunilla

  • KataM skriver:

   Man ska ha tur ibland!

   Själv var jag på väg att slänga ut en krånglande tvättmaskin en gång. Men i sista stund kom jag att tänka på, att som den betedde sig var det kanske bara sladden som var bruten. Det stämde alldeles utmärkt, jag behövde bara flytta stickkontakten ett par decimeter. Sedan funkade den igen.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu