Bloggtorka, vinterväder och pepparkakor

december 1st, 2012

Förstår inte vad det är, men jag har inte alls haft någon lust att blogga den senaste veckan. Hoppas att det blir bättre framöver.

Idag har det snöat från och till hela dagen. Så det blev säsongspremiär för snöskottning.

Så här såg det ut i eftermiddags, nu liknar det ett riktigt julkort. Precis lagom till första advent. :-)

 

 

 

Jag har bakat lite pepparkakor också. Det blev den skurna varianten, för jag hade inte riktigt lust och ork att stå och kavla. Det är ju ändå smaken som är viktigast. Och lukten! Jag kommer alltid att tänka på Bullerbybarnen när jag känner den.

 

 

Så har jag gjort adventsfint. Det kräver lite extra tankearbete första gången i ett nytt hem. Det finns ju ingen tradition att luta sig mot, så man måste aktivt bestämma sig för var man vill ha stjärnor och stakar.

Har inte fotat det än, men det kommer nog några bilder imorgon.

 

2 Responses to “Bloggtorka, vinterväder och pepparkakor”

  1. Cecilia skriver:

    Ja, bra idé med skurna pepparkakor! Det får det bli här också. Ingen snö här ännu men det var väldigt kallt igår kväll, idag vet jag inte, det är för tidigt! :-)

  2. Karin skriver:

    Känner jag min syster rätt, blev hemmet fint pyntat och väl genomtänkt. Hoppas pepparkakorna blev goda.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu