Halsband

december 20th, 2012

Jag har ju inte bloggat  om vad det var jag kommit på när jag skrev det här inlägget.

Jo, jag tycker om att ha rätt det svalt inne. Jag blir så dåsig när det är för varmt, får lite huvudvärk ibland också. Så jag klär hellre på mig. Men ibland är det så där på gränsen till att jag vill ha en halsduk eller sjal. Det är lite för kallt utan och lite för varmt med.

Så nu stickar jag helt enkelt några i-cordhalsband med pärlor både som dekoration och för att ge lite tyngd. Jag tänker att de ska ge lite lagom värme just i nacken där det behövs mest. Hoppas att det blir bra!

 

3 Responses to “Halsband”

 1. Cecilia skriver:

  Håller med dig precis! Det är en av sakerna jag älskar i stugan, att det inte alltid är 24 grader varmt…Värmande halsband var en fiffig idé och det ser vackert ut, grått med små stenkolspärleblänk!

 2. Linneskåpslycka skriver:

  Så fina o praktiska halsband:)
  Gillade din julgran – såå fiffigt fin:)

  Tack för värmande kommentarer hos mej – önskar dig en fin jul och ett gott nytt år ;)

  Stoor kraam

 3. Irene skriver:

  Hej!
  Nu har jag hittat in till dig också. Ja, visst är det kul att väva! Vi får väl följa varandras funderingar i att bemästra vävkonsten… God Jul! Hälsar Irene på http://www.torasvavstol.blogspot.se

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu