…och till sist blev det så bra så…

december 23rd, 2012

”Julgranen” blev inte som jag tänkt, fast väldigt bra. Men den gör sig helt klart bättre i verkligheten än på bild.

 

 

Hela huset är julfint och nystädat. Det är knepigt första julen i en ny bostad, ingenting har sin givna plats. Det har blivit mycket spring fram och tillbaka för att se vad som känns bäst. Till  min glädje hittade jag en gardinkappa med lingon på som jag helt hade glömt bort. :-)

 

 

 

 

 

 

Julskinkan är färdigkokt och avsmakad. Den blev riktigt god och ett par skivor får det nog bli i kväll medan jag tittar på någon av julfilmerna som ligger här och väntar på mig.

För nu ska jag ha en lugn och skön kväll så här dan före dan – och jag önskar alla detsamma.

 

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu