Lite lördagsarbete

mars 23rd, 2013

Även om det är mer än lovligt kallt ute, så värmer solen ordentligt genom rutorna och jag har känt mig lite bekymrad för mina småplantor några dagar nu. Men jag vill inte dra ned persiennerna, för rejält med ljus behöver de ju i alla fall.

Så idag har jag sytt om resterna av ett par tidigare slaktade gardiner till skuggardiner till ateljén. Turligt nog så hittade jag en tillräckligt lång gardinspiral i gömmorna, så projektet har inte kostat mig ett öre.

Jag tycker nog att det blev ganska bra.

 

003

One Response to “Lite lördagsarbete”

  1. Cecilia skriver:

    Det där blev ju tokbra! Och gratis, det gillar jag!
    Igår kom jag till skott och köpte grejor så att vi kan sätta våra fröer. Hittade dock ingen snitsig matta och ingen sådan där perlit attströ ovanpå, får köra med jord rätt igenom!
    Jag använder aldrig halsband, annars skulle jag nog sätta igång och producera sådana som du gjort i inlägget före detta; himla snitsigt sätt att använda fina garnrester eller små snuttar provspunnet! De pärlorna du vill hålla isär, du kanske kan sy ett par stygn genom snodden?

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu