Min måndag i bilder

mars 25th, 2013

Jag bestämde mig i fredags för att vänta med städningen tills idag, så håller det sig till påsk. Så jag gjorde en extra rejäl städning. Den innefattade bland annat snöpiskning av ryamatta. Det gäller att passa på medan snön finns kvar.

004

 

När jag ändå var i farten bestämde jag mig för att tvätta undan ordentligt. Det blev både maskin- och handtvätt.

001

 

Om man har en sådan här…

005

 

…så har man ett ”torkskåp” alldeles gratis. Jag kan lägga tröjor i dubbla lager och ändå få det torrt riktigt fort.

006

 

En del fick hänga ute också, i en solig hörna.

013

 

Och sedan… sedan blev det årets första middag ute på terrassen!

007

 

Och solen värmde så att jag fick plocka av mig det ena efter det andra och till sist satt jag där i kortärmat, barbent och barfota och kände hur D-vitaminerna började kvillra runt i hela kroppen.

009

 

Vad mer kan man önska av en måndag?

 

 

2 Responses to “Min måndag i bilder”

  1. Gunilla skriver:

    Vad härligt det låter! Både med städivern och att kunna sitta ute barfota. Men så har du ju också en härlig hörna – helt i lä, gissar jag. Tar fortfarande D-vitaminerna pillervägen. Det är aningen kallare i mina trakter.
    Önskar dig en riktigt skön påskhelg! Kram!

  2. leila skriver:

    Det låter helt ljuvligt att våren kommit så långt. där jag bor snöade det rejält så sent som i förrgår och det verkar inte vara nån värme i sikte alls… men visst, ljuset är ju här… alltid nåt att glädjas åt..

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu