Omskolning

april 3rd, 2013

Då har jag skolat om tobak och paprikor, då. Ett miniväxthus med ”högt i tak” har jag. Där hamnade paprikorna.

 

009

 

Växthus nummer två är upptaget av annat och nummer tre fick träda i tjänst när jag sådde lite nya fröer idag. Så då fann ett sparat köttråg modell större ett nytt användningsområde.

 

006

 

Jag har kommit på att om jag stänger dörren till ateljén och har elementen avstängda, så håller sig temperaturen på 12 – 15 grader utom när solen direkt ligger på. Vilket är alldeles perfekt för de små plantorna. De nysådda fröna, däremot, vill ha 20 – 22 grader. Så nu får de bo på kontoret tills de grott. Där ligger solen på från tidig morgon till en bit in på eftermiddagen, så där är varmt och skönt.

Något lock har det ju inte, men jag tror att det klarar sig ändå.

One Response to “Omskolning”

  1. Cecilia skriver:

    Nu blev jag lite full i skratt; i Göteborg har jag ett växthus med lågt i tak (som jag hoppas att maken vattnar!) oxh här i stugan har jag ett precis likadant som ditt, med högt i tak och på diskbänken i Göteborg står ett vitt och fint kött-tråg som än så länge saknar lock…Där ska jag ha acklejorna. Men dina plantor har kommit mycket längre än mina, mycket längre!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu