Snön har övergått i regn…

april 12th, 2013

…och koftan är färdig.

 

003

 

 

 

Den är stickad i Järbo korall, ett ojämnt spunnet bomullsgarn som ger en fin struktur. Dessutom gör de tjockare partierna garnet mjukare än vad bomullsgarn brukar vara. Bomull är inte mitt favoritmaterial, men det här var faktiskt riktigt bra att sticka med.

Fast idag känns det inte särskilt troligt att det någonsin kommer att bli så varmt att jag kommer att vilja använda en vit bomullskofta. Ändå är nästa projekt en vit kortärmad bomullstop. Snacka om att leva på hoppet! ;-)

One Response to “Snön har övergått i regn…”

  1. Cecilia skriver:

    Du är snabb! Snygg kofta, standardmodell med de intressant textur. Enkel utan att bli tråkig, perfekt!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu