Besök och arbete

april 16th, 2013

Jag har haft mamma och pappa på besök ett par dagar och har fått hjälp med både fasadtvättning, fönsterputs och en del annat.

Själv har jag ägnat mig bland annat åt att klippa riset från häck-klippningen i hanterliga bitar. Det är egentligen ett rätt trivsamt arbete att sitta i solen och klippa. Men när jag hållit på ett tag, börjar min handled protestera. Då sticker jag emellan med lite räfsning och sopning och annat småplock.

Där växthuset och odlingsbäddarna ska vara, växer det tulpaner och snödroppar. Jag ska se om jag kan rädda en del av dem. Det är svårt att gräva upp dem utan att skada dem, för lökarna ligger djup. Men jag gör ett försök i alla fall, sätter dem i lådorna på terrassen och hoppas på det bästa.

 

005

Ja, och så har jag skiftat till sommardäck. Så sen har jag väl aldrig varit förut, men väglaget var ju vintrigt till för bara några dagar sedan.

Är man en svag kvinna, får man ta till hjälpmedel. En hävstång i form av ett järnrör, gör att det går lekande lätt.

 

cats

 

Bilen behöver tvättas, definitivt! Får se om jag kan få till det innan den ska in på besiktning nästa vecka.

One Response to “Besök och arbete”

  1. Cecilia skriver:

    Härligt vårpyssel!
    Utom hjulbytet…jag hade nog fegat ut där och lämnat in den för detta! Bra gjort av dig!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu