Då ska vi se om det fungerar

maj 29th, 2013

Här kommer då en ny trädgårdsrapport. Nu hoppas jag att det ska fungera med bilderna.

I kålbädden ser det bra ut än så länge. Härom dagen täckte jag med gräsklipp. Det ska vara bra näring och hjälper jorden att behålla fukten. Dessutom kan det visst ställa till det för kålflugan och det är ju inte fel.

 

cats

I den andra bädden växer det bland annat sallad, mangold och vårgyllen. Zinkbaljan innehåller lök. I krukorna finns busktomat och ”vanlig” tomat. Sedan kommer odlingslimpan med bland annat squash, ringblommor, rädisor, rucola och smörgåskrasse.

 

005

 

Och i växthuset är det knökfullt!

 

001

 

Jag sådde ju ordentligt med fröer eftersom jag inte visste hur många som skulle klara sig. Men än så länge har alla som grodde överlevt och de är riktigt kraftiga och fina. Men vi är ju bara i början på säsongen, så jag har gott om tid på mig att ta död på dem… ;-)

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu