Så tråkigt!

juni 30th, 2013

Enligt mamma läser pappa inte min blogg.

Det är ju tråkigt för honom. Annars kunde han fått glädja sig åt vad jag gjort med gräsmattebiten på framsidan. Det blev aldrig av att ta bort resterna av jordhögen i våras och då blev det inte att jag klippte gräset där heller. Och så mycket  vackra blommor kom det inte upp, bara groblad, maskrosor och annat sådant. Det såg för hemskt ut, det var vi överens om.

Men nu har jag snyggat till det. Jordresterna ligger kvar, orkade inte ta dem idag. Men jämfört med för några dagar sedan är det riktigt snyggt.

 

003

 

En annan sak han missar är bilden av hur fint det blev när jag hängde upp verktygen i förrådet på hängaren han hade med sig.

 

001

 

 

 

 

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu