Dagens fynd

juli 11th, 2013

Idag när jag hade ärende till Motala, slank jag in på Röda Korsets second hand. De få gånger jag varit där, har jag inte hittat något. Men som det heter: plötsligt händer det! För där hängde en rejäl längd tunn nylongardin av tristaste slag – men perfekt till insektsnät. 30 kronor för en bit som kommer att räcka till ena terrassdörren och några fönster dessutom. Och jag hade pinaler hemma för fixa dörrnätet.

Helt perfekt är det inte. Det blev lite för långt, det ska ändras. Och så ska jag fundera på hur jag kan göra det riktigt tätt. Det kanske blir någon kardborrebandshistoria. Men redan i sitt nuvarande tillstånd kommer det säkert att stoppa det mesta.

 

007

 

Igår i regnet och kylan, passade det bra med soppa till kvällsmat. Så jag skördade mangold och min första lök.

 

003

 

I soppan stoppade jag sedan små söta korvar. Gott!

004

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu