Min privata hantverkare

september 6th, 2013

Pappa är här ett par dagar och sätter upp ny panel på ena gavelspetsen. Det kommer att bli väldans fint.

 

001

 

Själv försöker jag komma igång med en ny väv. Jag varpade och förskedade igår. Nu ska härligheten in i vävstolen och jag känner mig förvirrad. Det är ett tag sedan sist och det är många moment att hålla ordning på. Det stora problemet är väl att vi lärde oss ett lite annorlunda sätt på skolan än vad som är beskrivet i boken. Inget konstigt med det, det mesta i hantverksväg går att göra på flera sätt. Jag vill hålla mig till skolvarianten, för jag tycker den var enklare. Men jag vet ju inte om jag minns. Får kanske helt enkelt sätta igång, låta bli att tänka och hoppas att det sitter i kroppen.

Återkommer med rapport om detta, om med glädje eller irritation återstår att se… ;-)

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu