Stängt på grund av sjukdom

september 9th, 2013

Lyckades åka på en riktig dunderförkylning vid det sämsta tänkbara tillfället på många månader. Det sabbade största delen av en trevlig helg med Syster Yster (fast å andra sidan var hon ju här och pysslade om mig den allra värsta dagen :-) ) och tvingade mig att ställa in ett viktigt möte.

Nåja, sån’t hör livet till. Återkommer när jag orkar sitta på en stol mer än fem minuter i taget.

2 Responses to “Stängt på grund av sjukdom”

  1. Cecilia skriver:

    Krya på dig!!!

  2. Karin Möller Olsson skriver:

    Hoppas du är på bättringsvägen ditt elände. (Känsliga läsare behöver inte oroas över det något bryska tilltalet – min kära syster och jag har tidvis en ganska rå, men mycket hjärtlig jargong. Jag är givetvis full av vördnad för min storasyster. ..)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu