Växande sockor

november 29th, 2013

Nu är jag klar med båda fötterna och har börjat med första skaftet. Jag valde att sticka hålkrus. Det blir ju lite stummare än vanligt. Än så länge går det bra, men jag vet inte om omkretsen kommer att bli för liten mot slutet. Jag får väl prova ofta och byta till grövre stickor om det behövs.

Det där med att göra en provisorisk uppläggning var väldigt smidigt., det ska jag ha i minnet inför kommande projekt. Det är så klart det bästa sättet för att kunna prova ut den perfekta ärmlängden när man stickar nedifrån-och-upp.

 

002

One Response to “Växande sockor”

  1. Cecilia skriver:

    Kul med tån i avvikande färg som också kommer i skaftet!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu