Tråkjobb och ny stickning

december 30th, 2013

I går blev jag plötsligt bara toktrött på tröjan jag stickar. Så jag lade upp till ett par raggsockar. En liten och snabb stickning med mycket variation är nog vad jag behöver för att få fart på tröj-stickar-lusten igen. Den här gången gör jag ”korvskaft”. Jag vet inte hur det kommer att bli, de verkar lite stora i omfånget. Men det får vara som det är, jag har ingen lust att börja om från början igen.

 

003

 

Tråkjobbet i rubriken syftar på att jag sitter och kopierar allt jag vill spara från min bärbara dator, för att lägga in i den stationära. Jag använder aldrig den bärbara nu för tiden och ska ge den till mamma och pappa eftersom dras gått sönder.

Det är många beslut att fatta kring vad jag vill ha kvar. Men det är skönt att få det gjort – egentligen skulle  jag tagit tag i det direkt, när jag köpte ny dator. Att man aldrig lär sig!!

 

005

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu