En ljus idé

februari 4th, 2014

Jag har funderat på hur jag ska få belysning i vävstolen. Det finns ju speciallampor, men de är rätt dyra. Och en fast lampa i taket funkar inte, eftersom jag behöver flytta vävstolen en del när ateljén alltmer fylls av småplantor.

Men så kom jag på att det kanske skulle fungera med en LED-spot med klämfäste. När jag väver sitter den på slagbommen och det verkar den inte må dåligt av. När jag solvar och skedar fäster jag den istället på en av trissorna, så ger den ljus på precis rätt ställe.

Fint när man kan lösa problem med hjälp av saker man redan har!

 

019

One Response to “En ljus idé”

  1. Anette skriver:

    Mer klämspottar åt folket!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu