Men det här blev ju faktiskt riktigt bra

februari 6th, 2014

Gardinen är färdig och jag får nog säga att jag är nöjd.

Jag tvivlade i går kväll när jag klippte ned väven. De tätaste partierna gjorde att tyget bubblade sig ordentligt. Men det mesta av bubblet gick att stryka ut och det som är kvar kunde lika gärna vara en medveten effekt. Så då säger vi väl att det är just vad det är. ;-)

 

006

 

Det här var nog det roligaste jag vävt på länge. Allt har flutit på så bra, Inget trassel, bra skäl hela vägen, mjukt och behagligt tillslag och snabbvävt. Och materialkostnaden uppgår nog till högs en femma. Hurra för loppis!

Jag har mycket garn kvar, så jag funderar så smått på att väva en gardin till musikrummet också. Får se om det ska ta ett helt år att komma på hur jag ska väva den med.

4 Responses to “Men det här blev ju faktiskt riktigt bra”

 1. gunvor skriver:

  Ja,det blev ju riktigt fint. hoppas att du kan ha roligt med minnernas television! Mamma.

 2. Birgitta Johansson skriver:

  Visst är det roligt att väv gardiner. Vad fint det blev.
  Kram Birgitta

 3. Karin Möller Olsson skriver:

  Superfin! Vilken duktig syster jag begåvats med.

 4. Anette skriver:

  Verkligen fin gardin! Det måste vara roligt att kunna väva så mycket olika saker! Trevlig helg :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu