Klarsynt

februari 20th, 2014

Idag har jag varit och hämtat mina nya glasögon . Jag har väntat som ett barn på julafton.

Nu ska jag bara vänja mig – dels vid nya progressiva med större skillnad i slipningen, dels vid läsglasögon. De senare använder jag nu vid datorn och känner mig redan mindre ansträngd i nacken. De progressiva kommer nog att ta ett par dagar att bli riktigt van vid.

Här ligger läsglasögonen underst. Jag håller mig till blått, som jag alltid gjort utom med solglasögon. Lite fantasilöst kanske, men jag gillar ju blått.

 

005

 

Idag hittade jag också persiennsnörrullen som jag letade förtvivlat efter för några månader sedan. Den låg på ett av de två ställen jag visste att den skulle finnas på. Nog är det konstigt hur saker kan gömma sig ibland.

När den nu äntligen kom fram passade jag på att sortera persiennsnören och elprylar i olika lådor – det kanske kan underlätta i framtiden. ;-)

 

006

2 Responses to “Klarsynt”

  1. Cecilia skriver:

    Glasögon och ordning och reda, vilken bra start på helgen! :-D

  2. Anette skriver:

    Åååh, kom hit och sortera åt mig åxå. Du verkar bra på det :-) . Vill gärna se ögonen på!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu