Fin dag

mars 4th, 2014

Tack för era ”grattis”!

Det har varit en bra dag i all enkelhet, är inte så mycket för storstilade födelsedagsfiranden. Men mamma och pappa kom till mig och det var roligt.

Presenter har jag fått. Två som jag önskade, en bok och en blending board. Läste om det hos Fale för ett tag sedan. Först tänkte jag ”Åh, vill ha!”, sedan ”För dyr!” och till sist ”Men jag fyller ju snart 50!” Så nu ska här blandas fibrer och spinnas. :-)

 

010

 

013

 

Fick också nårga kalla-knölar, som ska planteras i en urna eller två lite längre fram i vår. Och två dukar som hör ihop med mitt arbets-/matsalsbord, som ursprungligen var en del av mina morföräldrars matsalsmöbel. En av dem är rosa och grön, en riktig vårduk. Den andra en vit damastduk med linneor på. Svårfotograferade, tyvärr. De kom väl till pass, för jag har gått här och funderat på om jag hade någon tillräckligt stor duk för att räcka på söndag, när det blir lite mer firande.

Underbara blommor fick jag också.

 

007

 

006

 

Och så presentkort på blommor och garn och hjälp till undernärda barn. Alltihop väldigt uppskattat!

Nu är jag trött. Ska ta det lugnt resten av dagen. Kanske finns det något att se på teve, annars blir det nog en film.

2 Responses to “Fin dag”

  1. Iréne skriver:

    Grattis! Om än aningens sent. Ska bli spännande att se vad du gör med din blending board.

  2. Cecilia skriver:

    Fina och bra presenter, trevligt med lagom firande!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu