Målar med fibrer

mars 8th, 2014

Har börjat leka med min födelsedagspresent. Brun och orange ull, samt vita bambufibrer blir till randiga kardrullar. Det här var kul!

Redan första rullen kändes så bekant på något vis. Känslan har växt, men jag har inte kunna sätta fingret på det. Nu när jag ser dem på bild, inser jag att både färgen och randningen ser ut som ett sängöverkast jag hade i högstadieåldern. Idag är den förvandlad till bilfilt.

 

018

 

020

 

014

 

Det här är egentligen inte en färgkombination jag gillar. Uppvuxen på 70-talet som jag är, fick jag en ordentlig överdos av orange och brunt som barn. Det var därför jag valde just denna ullen, smart att göra första försöket med något som det inte spelar någon roll om jag misslyckas med. Men på något märkligt sätt tycker jag att de är rätt snygga ändå.

Nu måste jag bara bestämma mig för om jag ska spinna på rock eller slända.

 

2 Responses to “Målar med fibrer”

  1. Anette skriver:

    Den där ”klösbrädan” ser så himla kul ut! Och rullarna fick härliga färger! Och jag som har en kardmaskin känner att jag nog skulle behöva en sån där åxå. Ska bli skoj att få se hur det blir när det är spunnet.

    • KataM skriver:

      En kardmaskin har jag suktat efter länge, men mer för att det vore roligt än för att jag behöver en. Och nu har behovet minskat ytterligare, för nu kan jag ju ändå blanda ihop egna färger. Men kanske någon gång i framtiden…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu