Härligt väder…

mars 11th, 2014

…lite kallare än de senaste dagarna, men soligt och vindstilla. Så det fick bli ett par eftermiddagstimmar i trädgården.

Jag har rensat ett par rabatter från kirskål och annat ogräs. en och annan trädgårdssnäcka klämde jag också.

 

009

 

Sedan började jag klippa ned några skruttiga, förvuxna buskar som ska bort. Här vill jag bara ha gräs, kanske med några hobbar vårlökar som kan glädja förbipasserande. När träden lövats ser man inte in i alla fall. så något sommarvackert behövs inte.

 

013

 

Jag kom på att jag tagit till vara några dahliaknölar. Jag hade inga förhoppningar om dem, eftersom det blir minusgrader i förrådet på vintern. Jag tror att de överlevt kylan, den har ju inte varit så sträng. Men däremot hade de möglat. De värst angripna knölarna slängde jag, de andra provar jag att sätta. Går det så går det.

 

007

 

Sedan hittade jag en liten låda med lökar. Den hade jag helt glömt bort. Jag måste ha fått upp dem när jag gjorde om något land och sedan stoppade jag aldrig ned dem igen.

 

015

 

Nu ska jag plantera dem i en kruka och se om det blir några blommor på dem i år. Till hösten hoppas jag att jag kommer ihåg att plantera dem.

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu