Vårfina urnor

mars 15th, 2014

Idag var jag och handlade lite blommor för att pigga upp några av mina vintertrötta urnor. Silvereken och snödropparna fanns redan på plats. Med några penséer, ett par pärlhyacinter (som inte blommar än) och en murgröna blev det riktigt vårligt och fint.

 

001

 

003

 

006

 

Jag köpte en påse citrusjord också. Nu ska jag plantera om min citron och mina sju apelsiner, alla uppdrivna från frön. Det ska bli spännande att se om de någon gång faktiskt får frukt. Det lär väl i så fall ta rätt många år. Annars är de vackra bara som gröna växter.

 

 

One Response to “Vårfina urnor”

  1. Cecilia skriver:

    Ett sådant härligt vårtecken! Citrusjord? Tänk vad det finns! Har just satt några kärnor, får se om de tar sig!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu