Voffor gör jag på detta viset?

mars 15th, 2014

Det är kallt och jag har varit lite småfrusen hela dagen. Och så står jag här och gör sallad till kvällsmat. Voffor då då?

Ja, jag kan ju skylla mig själv. Till födelsedagsmiddagen i söndags köpte jag en stor påse blandsallad och tomater, som jag sedan totalt glömde bort. Fast jag tänkte att det såg lite snålt ut på grönsaksfronten. Så den här veckan har jag ätit sallad, vill jag lova. Men nu började den se ut att sjunga på sista versen och jag tror inte att den skulle stå sig till i morgon.

Jag tog fram en liten burk tonfisk av ett märke jag inte köpt förut och gav ifrån mig ett lite tjut av förtjusning när jag skulle öppna den Titta bara – inget besvärligt lock som ska öppnas med konservöppnare eller en öppningsring som måste vara en mardröm för alla med dålig styrka i händerna. Ett lock som dessutom har vassa kanter farliga för både djur och människor. Utan ett lock av tjock folie med en välfungerande öppningsflärp. Någon har tänkt till här! Någon som är ett föredöme för alla förpackningsdesigners! Någon som borde få ett pris!

 

015

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu