Krokus

mars 20th, 2014

Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag har väldigt lite krukos.

Det visar sig att det inte är riktigt sant. Dels har den nog förökat sig, även krokus gör väl så?

Men jag har också hittat hobbar på undanskymda platser, som jag helt enkelt inte lagt märke till förut. Dem ska jag flytta till ställen där jag kan ha glädje av dem. Som till exempel innergården. Där fanns inte en enda vårlök när jag flyttade hit. Lite märkligt, för det är ju den del av tomten som syns från flest rum och bästa platsen att vistas ute på. Särskilt på våren, eftersom där är sol största delen av dagen och vindskyddat.

 

004

 

006

2 Responses to “Krokus”

  1. Anette skriver:

    Aaaaaahhh du får inte visa krokusar för mig! Här har det snöat i flera timmar och ska tydligen fortsätta ett dygn till. Det har varit 10-15 grader kallt i flera dagar. Jag vill åxå har vår! NUUUUU!

    • KataM skriver:

      Känner med dig! Men våren kommer också till dina trakter, det lovar jag! :-)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu