Jord under naglarna

mars 25th, 2014

Idag har vädret inte varit inbjudande, så något vidare arbete med odlingsbänkarna blev det inte. Jag stannade inne och skolade om plantor istället.

När jag gick till förrådet för att plocka fram lite grejor, hittade jag den här terrakottakrukan. En gång har jag haft den till örter på balkongen. Nu har jag planterat smultron i småfacken och jordgubbar högst upp. Det kan nog bli fint om det lyckas.

 

002

2 Responses to “Jord under naglarna”

  1. gunvor skriver:

    Kul att den kommer till heders!

  2. Maria JAG BLOMMAR skriver:

    Vackert med en sådan kruka! Det är just smultron och jordgubbar som jag sett odlas i en sådan tidigare.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu