Sommar

april 22nd, 2014

Meteorologerna skulle kanske inte hålla med. Men tjugo grader i skuggan och grönskande björkar – i min värld är det sommar!

Jag har planterat körsbärstomaterna i sina slutgiltiga krukor och sedan har de fått stå på terrassen och gona sig. Det blir så klart till att bära dem ut och in ett bra tag till, men det är ju inget större jobb.

 

012

 

Mahonian blommar och doftar ljuvligt och smultronen har också fattat galoppen.

 

007

003

 

 

En av de två största tomatplantorna däremot, mår inte bra. De nedersta bladen är gula och slokande. Jag kan inte se några djur på den, så jag hoppas att det bara är vattenbrist. Plantorna var rätt torra när jag kom hem igår.

 

004

 

 

One Response to “Sommar”

  1. Cecilia skriver:

    Åh, så fina odlingar du redan har!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu