Tröj-elände

juni 4th, 2014

Min tröja i lingarnet Kalinka har legat i skamvrån ett tag nu. Det blev inte bra och jag tappade sugen.

Jag förstår inte riktigt vad som hände. Ett garn som jag stickat med ett antal gånger och älskar. Ett mönster som jag använt flera gånger på kort tid. Och så fungerade det inte.

Det är uppifrån-och-ned-mönstret jag stickat bland annat Pi-tröjan efter. Den här gången ville inte tröjan ligga an mot kroppen längst upp mot halsen.  Det såg ut som om jag stack upp huvudet ur en skorsten. Den enda förklaringen jag kunde komma på, var att jag maskat av halsringningen för löst. Alltså bara att repa upp och göra om. Tråkigt! Men nu är det gjort och den här gången stickade jag en i-cord som avslutning. Det ser bättre ut, men jag vet inte än om det är riktigt bra. Jag måste nog komma en bit längre innan jag kan avgöra det.

 

014

 

One Response to “Tröj-elände”

  1. Cecilia skriver:

    Min linsröra har bara varit elände med…kanske tar jag itu med den… Sedan… Det ser fint ut med icorden!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu