Ack ja!

juni 7th, 2014

Den här helgen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Igår slog den eländiga huvudvärken till. Jag låg däckad, den goda maten blev kvar i kylen och i trädgården blev absolut ingenting gjort.

Men nu är jag något sånär på benen igen, om än lite darrig och med ett molande huvud och mycket måttlig aptit. Men jag har fått i mig ett ägg och växthusväxterna har fått den näring de så väl behövde.

Och så har jag orkat stryka väskan, som blev klar innan huvudvärken knackade på. Jag tycker den blev riktigt snygg. Fast när det blir dags att ersätta denna, ska jag försöka vara ute i god tid så att jag hinner göra något mer överdådigt. Nu fick jag snabba mig, för den gamla väskan höll bara inte ihop längre.

 

002

One Response to “Ack ja!”

  1. Cecilia skriver:

    Hoppas du känner dig helt återställdnu, framåt kvällen. Väskan blev jättefin!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu