Hurra, toppen är klar!

juni 30th, 2014

Jag är såå nöjd! Vilket är extra roligt eftersom det var det här garnet jag köpte för presentkortet jag fick på min 50-årsdag.

Det heter Elvira by Permin och är en blandning av silke, bomull och hampa. Det var skönt att sticka med, fast det hade en tendens att tvinna sig, så jag fick låta det snurra ut sig lite då och då. Och jag tror att det kommer att vara underbart att ha på sig.

Dessutom var mönstret en riktig höjdare. Förutom att det var lätt att förstå, så blev passformen så bra.  Hittar jag ett garn av samma tjocklek, kommer jag nog att använda det igen, fast med lite ändringar i mönstringen för variationens skull.

Nu vill jag bara ha varmt väder, så att jag kan använda den.

 

006

 

 

003

 

 

004

5 Responses to “Hurra, toppen är klar!”

 1. Ann-Sofie skriver:

  Supersnygg!!!

 2. Anette skriver:

  Wow! Fantastiskt fin!

 3. Karin Möller Olsson skriver:

  Snygg!

 4. Monica skriver:

  Vilken härlig grön(turkos? mintgrön?) färg! Och tröjan ser jätteskön ut!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu