Tovat lite

juli 20th, 2014

Föräldrarna var här några dagar i veckan. Pappa har hjälpt till med lite målnings- och putsningsarbete. Mamma har putsat fönster.

Men vi har också våttovat lite, mamma och jag. Hon var på slöjdmässan i Hjo och köpte bland annat en tovad och broderad nåldyna. En bra idé, tyckte jag, särskilt som min knyppelnåldyna var totalt utsliten. Så vi lekte lite.

Den till höger är min. Inte alls så snygg som mammas, men den matchar knyppeldynan. Den vita tycker jag är urläcker. Det ska bli spännande att se den med lite broderier på, för det kommer det nog att bli. Min får vara som den är.

 

006

 

Funktionen är toppen! Det kan mycket väl vara den bästa nåldynan jag har. Tänk att jag inte kunde komma på den här idén själv!

Comments are closed.


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu