Metallknyppling

juli 25th, 2014

Jag har tänkt ett tag att det skulle vara roligt att prova metallknyppling. Den senaste månaden har jag träffat på några metallknypplerskor och fått ny inspiration – och lite kunskap. Så nu har jag gjort slag i saken och köpt ett startpaket med fem mönster och ett instruktionshäfte. Jag har också varit till en secondhand-affär och köpt några pinnar, som jag konverterat till metallknyppelpinnar med hjälp av små krokar. En rulle tråd hade jag faktiskt sedan tidigare.

Nu har jag vad jag behöver för den första spetsen, så då är det bara att ge sig på det.

 

005

2 Responses to “Metallknyppling”

  1. Cecilia skriver:

    Spännande, lycka till! Jag har försökt virka med metalltrådar utan större framgång men har nog inte haft rätt material…

  2. Karin Möller Olsson skriver:

    Kul att du är på gång! Lycka till!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu